VOC Nieuws - De kop is er af: GKC 2014

Geschreven door Tour Leader op . Gepost in Informatie

Het Tour de Achterdeur fietsteam heeft zijn eerste rit erop zitten. Met prachtig weer reed het team vandaag mee in de Gerrie Knetemann Classic in Amsterdam.

Het Tour de Achterdeur team in het Olympisch Stadion in Amsterdam (© Gonzo media)

Het Tour de Achterdeur team in het Olympisch Stadion in Amsterdam (© Gonzo media)

Gerrie Knetemann Classic

Geschreven door Tour Leader op . Gepost in Informatie

Sfeervolle Amsterdamse klassieker. 


Jaarlijks is de start en finish in het Olympisch Stadion Amsterdam. Met de Kneet Kids Ride en de Dikke Banden Race kunnen ook de jongste wielertalenten zich ontwikkelen. 'Je laten inspireren door de wielersport, ieder met zijn eigen ambitie', dat is geheel in gedachte van de Kneet. Voor bedrijven biedt de Gerrie Knetemann Classic jaarlijks een sportief wielerevenement voor personeel en relaties. Wij van Tour de Achterdeur doen ook mee !
 
Route van de tour is 45 KM .... bekijk hier de route

WietBlog

Geschreven door Tour Leader op . Gepost in Informatie

 

WietBlog.com heeft een artikel besteed aan de Tour, wij danken hiervoor WietBlog.com.... Wil jij mee fietsen in de ‘dooprit’ tijdens de Gerrie Knetemann Classic op 14 september? Geef je dan zo snel mogelijk op via de website www.tourdeachterdeur.nl

Een actie opgezet door cannabis organisatie WeSmoke, PCN, VOC en een aantal Coffeeshops. Ze hebben het idee opgepakt om op de fiets te stappen "Trappen voor bewustwording", Coffeeshops, blowers of andere cannabisliefhebbers kunnen zich aanmelden om mee te doen aan de Tour de Achterdeur.

Highlife Magazine

Geschreven door Tour Leader op . Gepost in Informatie

 

highlife aug CoverSmallr

Highlife is al sinds 1991 HET toonaangevende cannabismagazine van Nederland.

De geschiedenis van Highlife is onlosmakelijk verbonden met de opkomst van de nationale cannabisbranche, ook al omdat het tijdschrift hierin een belangrijke rol speelde. Niet alleen omdat het blad een podium en ontmoetingsplaats is voor iedereen die in cannabis geïnteresseerd is, maar ook door het organiseren van baanbrekende evenementen als de Highlife Beurs en de Highlife Cup.

Highlife sinds 2011

Vanaf 2011 verschijnt Highlife maandelijks en wordt het magazine via honderden distributiepunten gratis verspreid. Met de herintrede van Highlife op Internet kan de redactie nog sneller op de actualiteit reageren en de band met de lezers verder versterken.