Tour de Achterdeur

Onder het motto 'fietsen voor regulering' wil de tour aandacht vragen voor de onhoudbare situatie aan de achterdeur van de coffeeshop.

Bekijk hier onze intro op YouTube

Door coffeeshops wel toe te staan cannabis te verkopen, maar elke vorm van teelt te blijven bestrijden heeft de overheid een monster gecreëerd. De gevolgen zijn bekend: onveilige situaties bij teelt in woonhuizen, inmenging van criminele organisaties, wisselende kwaliteit, hoge prijzen, ripdeals enzovoort. Ook de oplossing is bekend: regulering van de teelt.

Van regulering profiteert iedereen. Het is goed voor de veiligheid en de volksgezondheid, omdat de teelt onder normale omstandigheden plaatsvindt, zonder stroomdiefstal, bestrijdingsmiddelen of verzwaring. Het is goed voor de consument, die een beter product krijgt. Het is goed voor de coffeeshops, die als gewone ondernemers kunnen inkopen, zonder het risico dat hun leveranciers worden opgepakt. Ook de overheid en de belastingbetaler profiteren: grote besparingen op de kosten van de 'Hollandse Hennepoorlog', meer belastinginkomsten en een transparante cannabisketen, van zaadje tot zakje.

We willen schone wiet, maar geen gemeentewiet of een monopolie voor een klein aantal producenten. Net als bij alcohol en tabak kan de productie gewoon aan de vrije markt worden over gelaten, waarbij de overheid toeziet op verantwoorde en transparante productie. In de VS is inmiddels veel ervaring met regulering opgedaan, waar Nederland zijn voordeel mee kan doen.

Ons complete wielertenue's is te koop voor €175,- euro per stuk, en deze kunt u bestellen via de email of onderstaande gegevens..

Je kan je aanmelden of meer informatie krijgen via:

Telefoon:
E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.tourdeachterdeur.nl/aanmelden
Facebook: KLIK HIER
Skype: Tourdeachterdeur
 
Betalingen kunnen overgemaakt worden op:
 
NL72INGB0004275745 O.V.V. WielerTenue Tour De Achterdeur
 

Binnenkort verkrijgbaar.

pakjes-website

Support wear voor Tour de Achterdeur.

Onze wielertenue's hebben wij tot verkort verkocht voor onze eerste grote Tour, wij hebben nog wat shirtjes, jasjes en broekjes over.
Het zijn geen hele grote getalen die we op voorraad hebben liggen dus OP=OP
 
Met de volgende tour is er weer een mogenlijkheid voor de complete tenue's te bestellen.
Op Aanvraag ook leverbaar met wachttijd.
 

  • Samenwerking met VOC
  • Samenwerking met We Smoke
  • Samenwerking met PCN
  • Samenwerking met Stichting Advies drugs
  • Samenwerking met Cannabis College
  • Samenwerking met HempMuseum
  • Samenwerking met De Verdamper
  • Samenwerking met SoftSecrets
 

VOC Nieuws - De kop is er af: GKC 2014

op . Gepost in Informatie

Het Tour de Achterdeur fietsteam heeft zijn eerste rit erop zitten. Met prachtig weer reed het team vandaag mee in de Gerrie Knetemann Classic in Amsterdam.

Het Tour de Achterdeur team in het Olympisch Stadion in Amsterdam (© Gonzo media)

Het Tour de Achterdeur team in het Olympisch Stadion in Amsterdam (© Gonzo media)

Gerrie Knetemann Classic

op . Gepost in Informatie

Sfeervolle Amsterdamse klassieker. 


Jaarlijks is de start en finish in het Olympisch Stadion Amsterdam. Met de Kneet Kids Ride en de Dikke Banden Race kunnen ook de jongste wielertalenten zich ontwikkelen. 'Je laten inspireren door de wielersport, ieder met zijn eigen ambitie', dat is geheel in gedachte van de Kneet. Voor bedrijven biedt de Gerrie Knetemann Classic jaarlijks een sportief wielerevenement voor personeel en relaties. Wij van Tour de Achterdeur doen ook mee !
 
Route van de tour is 45 KM .... bekijk hier de route

WietBlog

op . Gepost in Informatie

 

WietBlog.com heeft een artikel besteed aan de Tour, wij danken hiervoor WietBlog.com.... Wil jij mee fietsen in de ‘dooprit’ tijdens de Gerrie Knetemann Classic op 14 september? Geef je dan zo snel mogelijk op via de website www.tourdeachterdeur.nl

Een actie opgezet door cannabis organisatie WeSmoke, PCN, VOC en een aantal Coffeeshops. Ze hebben het idee opgepakt om op de fiets te stappen "Trappen voor bewustwording", Coffeeshops, blowers of andere cannabisliefhebbers kunnen zich aanmelden om mee te doen aan de Tour de Achterdeur.