Sponsoring & Donatie's door de Coffeeshop's

Bekijk hier de Coffeeshops die meedoen

 coffeeshopbar

Sponsoring

Om deze tour mede mogenlijk te maken hebben de volgende Bedrijven, organisatie's mede bijgedragen aan de realisatie van de Fiets Tour. Wij bedanken deze instelling dmv een logo/artikel te plaatsen waarin wij de wijze van sponsoring kunnen uitleggen. Met alle sponsor-gelden worden Transparant mee om gegaan, alle overige gelden gaan naar een goed doel. Ook zien wij een bijdrage aan "een" goed doel ook als sponsoring, omdat wij dat aanmoedigen.

 • 1 Toscany Wielerkleding
  Toscany
 • 2 Vroome Bikes Den-Haag
  de Vroome Bikes
 • 3 JaJa Breda
  JaJa World
 • Futurola Future Bags
  Futurola
 • 4 de Verdamper
  de Verdamper
 • Icon 06
  Leeg
 • Icon 07
  Leeg
 • Icon 08
  Leeg

Toscany Sportswear

Geschreven door Tour Leader op . Gepost in Sponsoring

Toscany sportswear  werd gesticht in 1972, De intense passie voor de wereld van het wielrennen leidde tot de productie en fabricage van wieler- en schaatskleding. In die tijd was er nog weinig aandacht voor speciaal ontworpen en ontwikkelde kleding.Vanaf de begin jaren streven wij naar innovatie, kwaliteit en design. Door de nauwe samenwerking met teams en atleten hebben we een zeer waardevolle technische en praktische kennis verworven.

de Vroome Bikes

Geschreven door Tour Leader op . Gepost in Sponsoring

De Vroome Bikes is uw fietsspecialist op loopafstand van het Centraal Station van Den Haag en hersteld en onderhoud uw stadsfiets, racefiets, trekkingfiets, mountainbike en zelfs uw scooter of brommer! Gelegen aan de Lekstraat (slechts 300 meter van het Centraal Station) is De Vroome Bikes al jaren een begrip en is uw rijwiel in goede handen. Of het nu gaat om een kleine onderhoudsbeurt aan uw stadsfiets of om een volledige reparatie van uw carbon frame, bij De Vroome Bikes zit u altijd goed!

Futurola & Future Bags

Geschreven door Tour Leader op . Gepost in Sponsoring

Futurola houdt voortdurend contact met de markt. Nieuwe ontwikkelingen worden op de voet gevolgd en direct op ingespeeld met de ontwikkeling van nieuwe producten. De meeste producten worden in-house door Futurola ontworpen en in eigen beheer gefabriceert. Hierdoor is het mogelijk hoogwaardige producten te maken tegen acceptabele prijzen zonder tussenkomst van de handel. Futurola is een open bedrijf waar prettige samenwerking en klant tevredenheid de belangrijkste kenmerken zijn.

de Verdamper

Geschreven door Tour Leader op . Gepost in Sponsoring

Een dampend welkom

Welkom op de nieuwe site van Evert de Verdamper. We nodigen je uit om kennis te nemen van het dampen en de producten van de Verdamper bv. Ook is de nieuwe webshop online, voor al de verdamper aankopen. En eindelijk krijgen we een forum waar we onze ervaringen met elkaar kunnen delen; Op deze manier proberen we de ervaringen van gebruikers en patiënten terug te koppelen naar de wetenschap- en kenniscentra in binnen- en buitenland.

11-68-large

 

 

 

"Dampen is geen werkwoord, het is een manier van leven"

We hopen dat jij je uitgenodigd voelt om mee te werken aan dit forum want er is nog veel werk te verzetten om de gezondheid en/of het levensgeluk van een medemens te bevorderen.

JaJa World

Geschreven door Tour Leader op . Gepost in Sponsoring

JaJa import & export B.V. is opgericht in 1991 en gevestigd in Breda-Nederland. Wij zijn een groothandel met een grote diversiteit aan tabaksartikelen, rokersbenodigdheden en verpakkingsmaterialen. Ons bedrijf exporteert al haar produkten wereldwijd, al dan niet gebruik makend van een uitgebreid distributienetwerk.